Saturday, November 27, 2010

Eventhough aku ni mcm agak jhat sikit (dulu kot)..tapi still ada ramai mmber..(hebat tak hebat aku ni kan)..yela..jahat tapi ada ramai mmber..tak ke tu satu anugerah..yela kn..wlaupun jhat..jgn tunjuk kn kjahatan 2 (opps..mcm jahat sgt lak kan..)ok la..perkataan baik sikit..emm..ape eh..haaa..'nakal'...wlaupun kita nakal mcmner pun jgn tnjuk sgt nakal kita kt mmber2..tnjuk sikit2 xpe..hehe..


ok la ni aku tnjukkan mmber baik aku masa aku sekolah menengah dulu..huhu..cute kot..haha








ni la pic nye..huhu..ok la..yang sebelah aku tu nmenye "teha", yang pegang handset 2..nmenye "raden"..yang terjelir lidah 2..huhu..nmenye "dayah"..dan yang pakai baju hitam tu "aku"..
hehe..(saje promote diri)


kitorang ni..memang sgt rapat..walaupun dulu lain2 kelas..tp still boleh lagi masuk kepala..tu yang aku sayang sangat kat dorang..ok..aku nak cerita sikit pasal mmber aku ni..


TEHA- seorang yang slumber..suke sangat nyanyi..walaupun suara x la power sangat..tapi cukup buat aku bahgia..hehe (ye kot)..tapi kdang2 pun aku join gak.. yela suara aku ni agak merdu gak la kan..haha..aku pernah berangan nak buat band..tapi takot tak laku lak album ktorang nanti..al maklum la suara SEDAP SANGAT...hehe..dia ni gak seorang yang prihatin..aku ni xreti potong kuku..gigit kuku aku pandai la..so dia prasan ape yang aku buat..so dia potong kan la kuku aku..tapi tragis taw dia potong..nak dekat sampai ke isi lak 2..tapi walau mcmner pun..aku suke taw..macam dimanjekan gitu..hehe..aku kenal ngan dia sejak form1..so sangat rapat dgn dia..tapi yang menyedihkan ktorang berpisah masa form4..masa tu..dia nak pindah sekolah teknik..tak macam sedih lak aku..yela..sape lagi la yang nak memekak kat sebelah telinga aku..nanti kuku aku..sape la nak potongkan..

tapi.. 
Allah dah beri kesempatan kat aku tuk jumpe dia sekali lagi kat Kolej Matrikulasi Johor..Hebat kn kuasa Allah..Syukur Alhamdulilah.


seterusnya


RADEN- dy ni agak gila2 orang nye..manja sgt dengan aku..tapi kalau korang tnye dia..mungkin dia segan kot nak bgtaw korang..dia ni ngan aku memang satu kepala..law aku xsuka sorg 2..msti dia pun sama..yang special nye dia ni..even aku masok form6 pun..dia still contact aku..tengok..nampak tak?? punya syang nye dia kt aku..haha..jangan jeles la yep..susah taw nk dapat kawan yang macam ni..yg selalu ingat kita..walaupun kat mana kita berada..wlaupun kita berada dibawah.. janganlah kita rasa kecewa..kerana..ada lg yang sayang kat kita..haha (sedapkan ayat aku)..jgn lupa pasni copy and paste kt fb..haha..


DAYAH- yg sorang ni..lagi manja lagi drpada raden..prangai still macam budak2 lg..slalu dalam kelas..law xde cikgu..dia suka mngada2 ngan aku..hehe..tapi aku sayang gak kat dia..sebab..aku dah anggap dia mcm adik aku sndiri..aku suka tgk dia nangis..comel sangat..hehe..rasa nk cubit2 je pipi dia masa 2..huhu..ingat lagi masa birthday dia tahun lepas..kecian dia..kena buli ngan kitorang..haha..kalau aku ada problem pn..kdang2..aku share gak dengan dia..lebih2 lagi pasal.."LOVE"..dia ni agk arif gak pasal kes ni..hehe..( law dia bace ni..msti dia rasa macam nak pelok2 aku je) hahahahahaha..


so 2 je la yang aku leh kongsi psal mmber2 baik aku ni.. dulu sebelum aku caw gi form6..kitorang satu matrik..hehe..seronok kan?? 


tapi..walaupun sekarang aku ambk form6..tapi aku still ingat kat dorang..dan segala kenangan kitorang takkan pernah luput dalam ingatan aku..hehe..


bila lah nak jumpe lagi ni ye?? hmm..


MISS U'ALLS A LOT!!! MUAHHHH!! 


k la..nak crita ni je untuk kali ini..

1 bintang yang bersinar:

elly said...

aku xde an...ermmm kcik aty to0lla....