Monday, December 20, 2010

aiii..assalamualaikum...
masa ari sabtu yang lepas..
aku g tengok wyang & karaoke kt pelangi mall..
huhu~

best la gak kan..
ala ngan family..'
xyah kuar duit..
tol x?
ramai yg support..

law kuar ngn mmber of coz la kena byar sndri..
lagipn..bulan ni..
aku pokai la..
xde duit..

tahun dpan mmg dh azam..
nk kmpul duit..
xnk mbazir lg dh..
huhu~ (yela tu)

duit aku abis kat topup je taw..
skali beli RM10
sdang kan msj ngn bape org je..
sangat mbazir kan..

emm xpela..
pas ni nk buat perancangan utk masa depan..
oppss!!
maksud aku..
perancangan belanjawan untuk masa depan..
hehe..

yela..
xkan nk harapkan duit mak je kot..
law nk kuar jalan2 ke..
xkan nk guna duit mak..
ape la..

ok la..berbalik kepada post aq kali ni haa..'
Tengok Wayang Vs Karaoke..
ada sbab aku letak title 2..
coz..
aku sangat2 berterima kasih kat family aku yang dah belanja aku tgk wayang..
tapi untuk karaoke aku guna duit sendiri..

aku suka gler karaoke..lagi2 share sama minat ngan adik aku..
pehh..law korang dgar suara kitorang..
mesti korang akan kata mcm ni.
'merdu' siot suara diorang..hahahaha..

Tapi yang 'merdu' 2..
ikot korang la..
dalam cara menyindir or ikhlas..hahahahah~
Ada aku kesah?? huhu..

Taw x lagu ape yang kitorang pilih untuk karaoke hari 2??

1. Mahligaimu dari airmataku-Lestari
2.Bila aku sudah tiada-Hujan
3.Hello-Lionel Richie
4.Baby-Justin Bieber/bibir (haha)

Tapi kan..yang paling aku xsangka kan..
Adik aku pun minat lagu 'Hello'..
Lancar gler dia nyanyi..
kalah aku..
dengan penuh perasaan nye..
haha~

Okla kan..
English dia ok..
Satu penghargaan untuk dia..
thumbs up!!

Wayang lak..
kitorang tengok cerita..
"HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH"
kelakar abis..
sabar je la..
haha~


Baiklah..Ni haa critanye..
So ape lagi korang pi la tengok..



Itu la dia..saje nak promosi..
Mna taw dapat duit lebih..haha~

Ok la korang nanti aku cerita banyak2 lagi..
Sorry..got to go..
See u!! muahhhhh!!

0 bintang yang bersinar: