Monday, March 14, 2011

Salam awak2 semua..huhu...my entry today is about 'BENGKEL ICT'...
Hari ni aku ada BENGKEL ICT kat sekolah..
BENGKEL ICT ni tersangat lah seronok.. nak tahu tak kenapa??
sebab... dapat ilmu free..makan free..elektrik free..komputer free..layanan free..
and.... penceramah nye also free..Best kan?? aku tak yah bayar apa2 pun...
Aku sangat bersyukur hari ini..coz segalanya ditanggung oleh pihak sekolah..
haaa...ape yang aku belajar hari ni ek? emmm..
  • penggunaan internet (search engines,hackers dan mcm2 lagi)
  • microsoft word (macamner nak buat BULETIN,buat sijil gabungan dengan excel)
  • microsoft powerpoint (buat link dengan slide2 yang kita dah buat)
  • microsoft excel (cara menggunakan formula dalam excel)
  • dan banyak lagi..
Pada mulanya aku 'action' gila..kononnye dah taw la nak buat ape..
akhirnye..sifat ke'action'nan aku tergugat juga..
aku still kena tanya cikgu gak..macamner nak buat yang tu..yang ni..asal ni xjalan..
asal aishah nye leh pulak on..hahaha.. tu la.. lain kali jangan action sangat..
kan dah xboleh buat..baru padan muka..

Oklah berbalik kepada BENGKEL ICT tadi..nak taw tak form6 yang gi berapa je?
2 orang je..aku ngan aishah..sepatutnya ada shuhadah..tapi boleh pulak dia sakit mata..
Tapi nak buat macam ner kan? Kita hanya mampu merancang..
Tuhan yang menentukan..Betul tak? Ofcoz mesti jawab macam ni (emmm...betooooooolllll!!!!)
Lagi2 si Zahid Azizan.. sabo je la (ikot style dalam cerita kak limah) hahaha..Xleh lupa lah cerita tu..

Alamak terlupa lak..tadi aku pakai kasut ni gi bengkel..

nampak tapak macam tak tinggi..walhal..

aku tengok dalam borang BENGKEL ICT tu
kena pakai kasut..aku tak nak lah pakai kasut sekolah..tu pasal pakai kasut ni..
suddenly la kan..malang tidak berbau..boleh melecet lak kaki aku ni...
auwwwwww!!!!! sakitttt!!! (saje je kasi gmpak ayat..) hahahaha..
tapi memang betul la..sangat sakit..hmmmm..sob3..
tapi dah ok dah..yes!!!! nak taw x? my adik ambik i balik rumah...naek motor lah sehh..
wahhh..seronok kan..save duit..save tenaga.. i love u ADAM AHMADY..

oklah sayang2..aku kena pergi dulu..
nak mandi ni..dah bau masyam..huhu

SELAMAT MEMBACA :)

0 bintang yang bersinar: