Sunday, March 13, 2011

Hai u'alls..cehh..macam ramai je yang membaca post aku kali ni..haha
ok la..My Prince Charming ada kasi aku pinjam sebuah novel..
Tapi sampai lah ke hari ini..aku tak pulangkan pada dia balik..
Sebab novel nye best...novel ni merupakan novel pertama yang dibaca oleh My Prince Charming..
hahaha..Saje je nak promote My Prince Charming ni..
Jangan jealous ye..Ok la..berbalik kepada novel tadi..
Ceritanya amat la menyedih kan..Nak tahu tak kenapa?
Sebab...Mana ada bini yang sanggup tengok suami dia kawin lain..
Novel ni la yang paling aku feel.. Nampak je aku ni macam gamble sangat...tapi..hati aku ni lembut macam kapas taw..Korang ada?? hahaha..Mesti korang cakap macam ni kan.. ( gila si hawa ni..)..
Ala..ada aku kesah korang pikir ape..? As long as aku xkacau korang..betul x?
Novel ni la yang aku nak promote kat u'alls..

ok la..PELABUHAN KASIH namenye adik2..

Best taw ceritanya..rasa macam korang sendiri yang ada dalam novel tu..
Aku memang suka novel yang macam ni..
dia punye jalan cerita macam ada turun naik..
ok..konflik..ok.. konflik..and last bahagia..
ape2 je la yang aku merepek ni kan..aku rasa korang faham kan??
yela..mana ada kehidupan tu bahagia je..mesti ada pahit.maung,masin,pedas,tawar..
dan macam2 lagi la..( alamak terjiwang lak..) ni lah akibatnya bercinta..
terkeluar segala macam ayat2 romantis aku..hahaha..
so nasihat aku adalah..

BERCINTA BIARLAH BERPADA-PADA..JANGAN SAMPAI TERGADAI SEGALANYA..

err..aku rasa macam xkena je nasihat aku pada entry ni..hahaha..biarlah..
By the way.. Selamat Bercuti semua...

0 bintang yang bersinar: