Tuesday, June 7, 2011

Assalamualaikum..sejuk nya pagi ni..huargggghhhhhh!!!!
Dengan bertemankan secawan hot milo tanpa susu disisi..
Tetiba TER"rajin" lak nak post something kat belog aku yang tak seberapa ni haa..

Oklaa..sebenarnya semalam aku gi  blogwalking kat satu belog ni.. boleh dikatakan belog junior aku laa masa aku sekolah dulu..Suddenly..aku terjumpa something yang agak laa menarik hati, jiwa, raga, sukma dan batin..huhu..Aku terjumpa 10 Challenges for 10 days..Setelah aku gagal dalam 30 challenges in 30 days hari tu.. Aku rasa aku nak try lak 10 Challenges for 10 days ni..Alaa.. 10 cabaran je..bajek nak mampos aku ni..

Ni aku copy an paste  10 Challenges for 10 days dari belog tadi..

Day one - 10 things about you
Day two - 10 things you love
Day three - 10 things you hate
Day four - 10 things you one to say to one person
Day five - 10 wishes
Day six - 10 items you can't live without
Day seven - 10 important people
Day eight - 10 of your favourite song
Day nine - 10 ways to win your heart
Day ten - 10 final words


Nampak macam senangkan..?? Oleh itu dengan sukacitanya saya menge"TAG"..5 blogger untuk turut turun padang demi menyahut cabaran ku ini..



ok ler..sampai di sini saje la yee..nanti aku sambung lagi..

1 bintang yang bersinar:

YayaRahiman said...

SORRY ! baru baca hehe. ok i will do it ! start from today. hee