Monday, July 25, 2011

Salam readers sekalian.. setelah semalaman study untuk exam perniagaan, akhirnya aku tekad untuk update belog aku yang CANTIK,CUTE,BOMBASTIC,FANTASTIC and PLASTIC ni..hahaha..

Cuba la korang selami kata2 aku ni k..kalau setuju dengan pendapat aku, katakan 'Ya Betul..', kalau tak setuju, katakan 'Pehh..siyal la..'  Aduh...tragis nya kalau korang cakap macam tu kat aku..sob..sob..sob..

Televisyen
7hari selepas kahwin:  Sayang..kita nak tengok cerita apa malam ni?
7minggu selepas kahwin: Sekejap ehh.. bagus tau cerita ni..
7tahun selepas kahwin: APASAL TUKAR2 CHANNEL NI...!!!!

Sebelum Tidur
7hari selepas kahwin: Honey..good night..sweet dream..muahhh..!!muahhh..!!
7minggu selepas kahwin: Tolong matikan lampu tu..silau la..
7tahun selepas kahwin: SANA SIKIT LAH..!! AWAK NI AMBIK RUANG AR..!

Balas SMS
7hari selepas kahwin: Ye sayang, kejap lagi abang balik ya..abang ada beli ABC untuk ayang..
7minggu selepas kahwin: Trafik jam ni..
7tahun selepas kahwin:EMM...!!

Baju baru
7hari selepas kahwin: Cantiknya sayang ku..macam Erra Fazira..
7minggu selepas kahwin: Aikk..?? Baju baru lagi?
7tahun selepas kahwin: BERAPA RIBU HABIS BELI BAJU TU..!!

Hadiah ulang tahun perkahwinan
7hari selepas kahwin: Sayang..abang belikan cincin emas dari HABIB JEWELS untuk sayang..
7minggu selepas kahwin: I beli penyapu je.. biar bersih sikit rumah kita..
7tahun selepas kahwin: NI DUIT.. BELI LAH SENDIRI APA YANG U NAK..

Masakan
7hari selepas kahwin: Emmm..sedap nya masakan u sayang...
7minggu selepas kahwin: Kita makan apa ye malam ni??
7tahun selepas kahwin: HAH..!!! LAUK NI LAGI..!!!

Rancang holiday
7hari selepas kahwin: Macamana kalau kita jalan2 pergi Switzerlond or mana2 tmpat yang sayang suke?
7minggu selepas kahwin: Alaa..kita ke rumah mak dengan abah je la..Senang sikit..tak yah naik flight..
7tahun selepas kahwin: APA? JALAN2? BUANG DUIT JE..BAIK DUDUK RUMAH..

Hisan si mata2
Aduhai sedihnya.. tapi perkara macam ni la yang selalu berlaku..
ciss..aku ke yang taip ni?? Apepon..renung2 kan dan selamat "bergeli2"..hahaha

P/s: Tidak cukup tidur..!!! Ngantuknya..!!!

2 bintang yang bersinar:

aishah rahman said...

prrghhh!! kecik lak an hti jiwa wanita yang berselirat berselarut ni.. ckp la lauk ni la..memang aku sumbat sambal tumbuk tu tnpa nasik..haa hamek kau..

oppss!! ter emo lak mak..

IQ = Iez Qis said...

ayat tu familiar....sebab teringatkan umi di umah~ huuu