Sunday, July 17, 2011

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.. dah lama aku tak bagi salam panjang2 macam ni.. Kiranya malam ni aku dah bertaubat la.. hahaha.. Malam ni post aku ringkas je.. Even korang dah tahu cara nak buat orang jatuh cinta kat kita, namun aku tetap nak berkongsi juga ngan korang.. Lihat lah dunia.. Bertapa baik nya insan yang bernama SITI HAWA BINTI AHMADY ni.. hahahaha.. Jangan risau ye korang.. aku dah sediakan 5 baldi untuk muntah2 korang yang amatlah berharga tu..haha..

Cara buat orang fall in love dengan kita:

Korang jadi lah diri sendiri
Tak kisah lah korang ni bodoh ke, buruk ke, gemuk ke, sengal ke.. yang penting jadi diri sendiri.. kita kena tahu yang tak semua orang "perfect" ataupun dalam bahasa melayu nya "sempurna"..

Korang kena pandai ambil perhatian
Ambil perhatian tu jangan la menunjuk-nunjuk sangat sampai orang lain yang tengok pun rasa mual je ngan korang.. Kita kena ambil perhatian secara halus.. Tapi jangan guna makhluk halus lak kan..

Korang try la suka apa yang dia suka
Tapi kalau dia suka belasah orang, korang jangan la ikot pulak..haisssshhh....

Jangan cuba nak berbual, berSMS, 3G dengan dia setiap masa
Nanti dia cepat bosan tau.. Lagi2 time dia nak berak ke.. Masa tu la korang sibuk2 nak 3G la, ape la.. Biarlah time dia free ke, time tu la korang boleh SMS, 3G, 4G, Digi..

Korang mesti ada sense of humour
Don't be so serious k.. Kalau korang ni terlalu serius, dia akan cepat bosan..


Jangan buat diri korang macam terdesak sangat
Buat biasa2 je dah la.. don't be gelojoh2 k..hehe

Emm..ni je dapat kongsi..mata aku pun dah liplapliplapkaripap ni... tunggu post2 yang best lagi akan datang.. love korang ketat2..muahhh...!!

1 bintang yang bersinar: