Saturday, July 16, 2011





Salam..hai..sawadikap..masuk pintu keluar tingkap..

Aku rasa dah nak dekat sebulan jugak la aku tinggalkan belog aku yang tak berapa nak menyerlah ni .. Al maklum la..Duit aku ni TERsangat la banyak sampai tak TERbayar bil berokband aku tu..tapi kalau aku bayar pun sia-sia je..coz berokband aku tu TERsangat la laju sampai aku TERasa nak buang dalam tong sampah..Sabar je la kan..Haishhhh..

Tapi sebenarnya aku bukan nak buat promosi berokband pun untuk kali ini.. aku nak buat promosi untuk belog yang aku rasa sepatutnya ramai budak sekolah aku patut kunjung..Walaupun agak simple..tapi aku rasa banyak informasi-informasi terkini yang boleh kita kongsi daripada belog ni..So kalau terasa nak tengok..TEKAN SINI..

Sebenarnya aku nak join contest yang ada dalam belog tu..tapi aku tak ada idea nak tulis apa.. Lagipun tarikh tutup contest tu hari ni..cisss melepassss aku..tapi tak apa lah..aku kasi peluang si Aishah and si Tasa tu menang..Sebab diorang lah yang paling semangat dalam bab-bab contest ni..

Oklah u'olls..sampai di sini saje post untuk masa ini..aku nak pergi relax kan kepala aku yang kian serabut ni..

p/s : Saja je buat promosi belog pra-universiti tu..kalau tak mesti ramai yang tak tahu..lagi-lagi pelajar pra universiti..Sebab aku TERsangat lah faham yang korang ni memang rajin tengok belog2 sekolah ni..SENTAP..!!

0 bintang yang bersinar: