Sunday, September 18, 2011

Assalamualaikum.. Aku ni memang suka search google images.. Aku tengok macam2 gambar.. Aku pun cari la gambar2 kasut terkini.. korang tau apa yang aku jumpa? Meh tengok sama2.. mana tau korang berkenan ke..


even color nye merah (my feveret).. tapi tak  ke susah nak jalan guna kasut macam ni..


korang try la kasut ni.. nanti kalau hujan, tak basah kasut korang..




bak kata omputeh.. SAFETY FIRST.. kalau ada je yang kacau.. baling je guna kasut ni..




uihhhhh serammmm.... tengok tu.. siap ada bulu lagi.. hehe



rumah korang kan banyak tikus mati.. so tak yah buang2.. kita buat ke kasut.. save duit..


bagus kan.. ikan pon boleh jadikan selipar..


no comment..!!

So ape macam? Mau beli ka??







5 bintang yang bersinar:

aishah rahman said...

geli doh kasut kaw ni..meh cari kn aku baju yg ssuai utk majlis pngawas nnt..pakai jubah jom..pe kate ko post psal baju lak..untung2 bleh wat baju majlis nnt..

tema BIRU OREN ok..MENYEGAT mak nyah..

serizawa's said...

ok gak cadangan tu..hehe

IZYAN KAHER said...

hahah ! so euww all the kasut :P

btw, kasut yang fashion macam kaki jiran sebelah rumah kita tuh, MACBETH ada design kasut macam tuh jugak . LOL ! macam ada orang nak beli je . ^^,

serizawa's said...

hahaha..taw xpe kan?

gua jambu said...

kasut macam tikus tu bleh gune x, nk g ambk wudhu'??ahaksss...