Sunday, October 16, 2011

First of all... aku ingin mengambil kesempatan dalam kesempitan ini untuk ucapkan..

Happy Birthday Muhammad Adam Bin Ahmady..!!!!

Wahhhhh...!!! dah dewasa dah adik bulat-bulat yang aku sayangi ni.. Semoga dengan semakin meningkatnya usia kita, semakin bertambah lah amalan kita.. ambik kau ceramah sebijik..hehehe

 Even aku ni nampak je macam zalim di depan mata kau.. tapi hati aku baik.. cehhhhhhhh.. aku ni saja nk ambik hati kau.. memandangkan lepas ni duit kau bertambah banyakkan.. so boleh la belanja aku BIG APPLE.. hahaha..:D

Buat pengetahuan korang.. Aku ni sebenarnya baru je balik makan steamboat dengan family aku.. yela.. kan birthday adik aku.. so family aku sambut birthday adik aku dengan membawa kami sekeluarga makan steamboat di Restoran Lagi Best..

Balik je terus update blog.. tak menyempat tunggu esok.. So, ni aku kenalkan korang birthday boy yang ku cin-taik...

yang sebelah adam tu GF dia..

Ni ada gambar steamboat untuk korang.... Aku ni suka share ngan korang.. tak suka simpan sorang2.. baik tak aku?



Steamboat.. aummmmm..!!!


Tak banyak gambar yang dapat aku upload.. coz gambar yang lain semua gerak2.. biasalah kamera murah.. ada sesiapa nak kasi aku kamera baru..?? dipersilakan untuk buat demikian.. Sumbang lah ke Tabung Kebajikan HAWA AHMADY.. Sumbangan anda amat dihargai.. ngehhh~









4 bintang yang bersinar:

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

wah sedapnya steambot... lapar ni..

Hawa Ahmady said...

alala.. keciannya dia...

Qaseh Puteri said...

yeeekkkkk....tlong la sapen nk smbang kemere besa gabak ni....isk isk isk...bwk fara jek x bak aku...isk isk ..kelash la mcm ni..

Hawa Ahmady said...

sayangg..!!!! sesungguhnye aku nak kita date berdua je.. phuiihhh...