Saturday, December 31, 2011

INI ADALAH STICKY POST.. SCROLL KE BAWAH UNTUK MEMBACA POST TERKINI..


Disebabkan tangan aku ni dah gatal  sangat  nak update belog,  so ter'update' la belog aku pada malam yang sunyi sepi ni..  sedangkan aku dah bagitau dah kat post lepas yang aku nak menyepi seketika.. apa la aku ni..

Bukannya apa.. tetiba aku rasa nak buat contest lak.. Hadiahnye tak la lumayan sangat.. Tapi penting jugak la untuk korang buat calling2 and SMS mak, ayah, boyfriend, girlfriend dan sesiapa je la.. Aku nak kasi TOPUP RM10 ni... Rasa nya berbaloi tak..? Hope berbaloi laa ea..

Contestnye senang je.. Just teka gambar yang kat bawah ni..


Ni aku kasi pilihan jawapan untuk korang:


  1. tayar
  2. shawl
  3. baju
  4. shah rukh khan
  5. justin bieber
  6. hrintik roshan
  7. edward cullen
  8. power rangers
  9. angrybird
  10. fasha sandha
  11. harry potter
  12. ron weasley
  13. spiderman
  14. Mr.Bean
  15. Anuar Zain

Haa..korang pilih la sampai lebam k..

Syarat-syarat penyertaan:
-Follow Blog Hawa Ahmady ni
-Pastikan korang ada blog
-Letak jawapan kat komen post ni
-Tarikh tutup: 31 Disember 2011


So, jom join contest ni.. mana tahu korang lah insan yang paling bertuah..

UPDATE: KORANG BOLEH LETAK  2 JAWAPAN

44 bintang yang bersinar:

Anonymous said...

mybe shawl kot

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

arhhh susah gila kot... ermm... sebab minat fasha sandha, saya pilih pasah sandah!

Anonymous said...

cm bontot kuali je..tayar kot..

+kakak_zaza - said...

lain kali bagila klu sikit. ehe. baju rasanya..

Qaseh Puteri said...

aku nk jd sponsor bleh x???haha..ni topi justin bieber nih...

fiza gardies.. said...

shawl kot...hehe

smilenajah93 said...

hawa ! shawl kot . hee ~ btullah , btullah , dh xde kredit nie :P heee

Syaza Zul said...

Nak jawab semua lah, boleh? Haha, nampak macam ade mata jee. Sukahati je nampak mata, haha ! Justin Bieber lah.

Nurraihan said...

assalammualaikum...bismillah,
boleh pilih 2 answer kan..
ad nmpk byngn wjh dr plbgai sudut..
muka n spsg mata mungkin..so ak teka orglah,ak tembak jer..
first :no 11. kot..harry potter
second :no 7..edward cullen...hehe

reenapple said...

aku jawab tayar..=)

miss R :) said...

baju atau spiderman???

Nyamuk Terbang said...

shawl atau baju..
suka2 hati ja teka

Eza Elhanis said...

Rasanya Edward Cullen .

shiela munir said...

shawlll!!!

cikzsmile said...

jawapan saya SHAWL !!! keh3

hati♡ said...

bole bg 2jwpn ea..
urm ok..
saya tekan butang 1 utk tayar
dan butang 2 utk shawl

hehe

sya mimie zeme said...

SHAWL kot...hehe

Puteri Iqa Izyan said...

TAYAR! :D

miSs aMaL said...

sy suka angry bird.so sy plh angry bird lah.hakhak

sniffa said...

disebabkan org tak suka edward cullen. so dang! edward cullen lah jawapannya:D

haha bak sploh hinggit:P

ascil.punye.lah said...

aku rasa shawl n baju.korang rasa?

ok fine!korang tak rasa pape

msredcheesecake said...

rasa cam suma jawapan bole terima... konfius ni...

era kecik said...

susahnya... gelap tul gambar tu~~~

Aisya said...

perhhh tak nmpk lgsung tu. mcm mne nak teka muke org hikhik :P

shawl kot. :)

Miss Kagimoto said...

baju ..hehe :)

Norlida Ramli said...

shawl/tayar kot.muehehehe...

susah ohhhh..haha

YasminLaa said...

-Mr.Bean
-Tayar
:)

YasminLaa said...

MR.BEAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cik ika said...

shawl kn3,...hehehe

Daddylicious said...

peh....nampak macammudah teka...:)

aina amanina said...

1. baju
2. shawl

TwIstiEs*meSti Mau* said...

hmmm...shah rukh khan

..cik gugu.. said...

konpius2~

aimie amalina said...

pehhhhh
sgt la x dpt nak meneka
hehehehehe

Nabila Mohd Amin said...

kawan mu ini jwb baju:) betul tak?

Terbang Bersamaku said...

sy pilih shawl...heeheh..=)

Anak Wak Mail said...

argghhh,,pening nak jawab!!haha

Balqis Shafikah said...

hai..sy nak jawab, Shah Rukh Khan & Anuar Zain. :)

Hanie_Dew said...

jawapan aku : edward cullen

NisaAdnan said...

RASANYA SHAWL :)

#HARAP2 BETUL ^^

Anak Wak Mail said...

edward cullen

fany wany said...

shawl kankankan?

hikhok

teratai said...

baju :)

yana-feehily said...

shawl atau pun baju..err..blh pilih dua kan? hihi