Tuesday, December 13, 2011

Assalamualaikum.. kabare semua?? waras??  dah lama aku tak update blog kan..??
Sorry sangat2 ye semua.. aku baru je lepas habis exam STPM..

Yehhh....!!!! dah MERDEKA... tapi sebenarnya tak MERDEKA sangat la.. coz result STPM belom dapat lagi.. huhuhu.. Ni just intro je..

Actually hari ni aku nak cerita pasal Toilet Faveret aku.. Sebenarnya dah lama aku nak cerita pasal benda ni.. Tapi asyik terlupa je..  Mesti ada yang rasa pelik kan dengan post aku kali ni.. Alaaaa.. korang jangan nak tipu aku la.. Korang pun ada Toilet Faveret kan? Tak baik tau tipu.. Tuhan tak suka orang tipu2.. hehe

Okla, ni aku nak terangkan maksud Toilet Faveret dengan lebih terperinci k.. Toilet Feveret ni bahasa kasarnya ialah tempat yang menjadi kegemaran korang setiap kali membuang air besar dan kecil..

Kalau korang nak tahu.. Antara ciri2 Toilet Faveret aku ialah toilet yang mempunyai pili yang tak bocor, getah paip yang tak bocor, jamban yang boleh di pam dan yang paling penting sekali mestilah toilet tu bersih.. 

Nak di jadikan cerita...

Pada suatu hari, time ni aku kat sekolah la.. aku tetiba je rasa macam nak terkucil.. so.. sudah semestinya aku menuju ke Toilet Faveret aku.. First2 jalan kat depan Toilet Feveret aku tu, aku dah rasa lain macam dah.. Yelaa macam ada bau yang tak menyenangkan.. Namun begitu, tanpa ada perasaan ragu2.. maka aku pun membuka pintu Toilet Faveret aku tu...

Suddenly....


Argggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........!!!!!!! 


Okla.. jeritan diatas bukan la disebabkan ada orang di dalam toilet tu.. tengah cangkung or what so ever la.. tetapi..... erkkkkkkkk... disebabkan ada something yang berwarna coklat2 yang menghiasi Toilet Feveret ku.. Cissss...!!!! Kuang ajaq..!!! Terus hilang mood terkucil aku tadi..

Kesian my Faveret Toilet dianiaya dengan sebegitu rupa.. How dare orang tu buat 'taik' kat my Faveret Toilet.. Grrrrrrr....... Geramm nyee..!!!

Kesimpulannya, tolonglah pam jamban tu kalau dah siap melepas.. walaupun pam tak boleh digunakan.. siram la guna air.. kasihani la orang lain yang nak gunakan toilet tu.. lagi2 kalau tu Toilet Faveret aku...

6 bintang yang bersinar:

Anak Wak Mail said...

haha,,toilet pon ada fav ye,,tapi betullah,,kalau ada benda tu,,buat hilang mood je nak buat aktiviti kat toilet.

♥e'in♥ said...

hahaha.. pengotor laa org tu..

Hawa Ahmady said...

anak wak mail, tau tak ape..

e'in, tu la.. sabar je laa

Puteri Iqa Izyan said...

hee. iqa pun ade toilet feveret ^_^
tapi kdg2 ade prg suke spoilkan toilet feveret tuh. iskkk..

Azza Azman said...

hahahah azza pun ada toilet feberet tau... pelik toilet azza ni, dia tak berbau mungkin jarang orang guna. punyalah suka toilet yang satu ni dari 8 yang lain, azza sanggup pam kan kalu ada orang lupa nak pam. pastu guna je lah ... hahah kesayangan betul..

Hawa Ahmady said...

@iqa: sama la kita..sampai hati orang tu..

@azza: kita pun sanggup pam.. dah sayang punya pasal..