Tuesday, February 22, 2011

mcmner ye aku hari ni?

Err..mcmner nk mula ea..
pagi tadi aku dh buat benda yg memalukan diri aku sendiri..
aku telah jatuh depan junior aku..huhu..
tapi masa 2 xpkir malu..
aku pkir bertapa sakitnya kaki aku..
sebab aq jatuh mcm penyanyi rock pas abis prsembahan..
okla..korang mesti xpaham kn?
huhu..xpela..xyah pham kot..

ok aku mmperkenalkan org tbaru dalam hidup aku..
si 'C'...si 'C' ni xla hnsem mana pun..
tapi cukup la senyuman dia setiap hari..
of coz la jadikan aku bhgia..
masa belajar sbjek pniagaan..
terasa mcm nk tgk lak muka si 'C' ni..
Rndu lak..
hahahahaahahaha..
so jodoh agaknye..
si 'C' ni lalu bdekatan dgn blok kelas aku..
wahhhhhh......
sukenye aku..
ceh..dari jauh main2 mata..haha..
bler dia tgk je aku pndang tempat lain..
bler dia pndang tempat lain lak aku lak tgk dia..
hhahaahahahahaha...
seronokkan??
yela..
tiap2 hari..
aku mesti terjumpe dia..
xtaw la ini satu suratan ataupun kebetulan..
mntak2 la suratan..
cehhh..gtal...

hari2 aku gembira..
aku dah mula rajin buat keje..
aku dah tekad nak diet..
aku dah ada 'semangat' baru..

Mintak2 tiada la halangan kan..
biarlah senang pas ni aku nak study..
STPM tggal brape hari je lagi..
walaupun assignment banyak..
aku tekad nak siapkan dengan penuh yakin dan jayanya..

Moga MR.C akan selalu kelihatan di depan mataku..

AKU SANGAT ADMIRER MR.C







Monday, February 14, 2011

saya x OK?

baiklah..ap nak crita ye ari ni..
emm..hari ni mood aq 'OK'..kot la..haha..
(giler..crita sendiri ktawa sndri..)huhu..
tp aku sgt penat..
tapi adat la.. aq kan pelajar??

emm..aku rasa ada org tgh 'hot' dgn aku skarang..
biarla dia sejuk..
'api-api cmburu kian mbakar jiwa'..pehh ayat aq..
'cannot go la',bak kata amani..huhu
aku bukan jenis org yg suke cmburukn org..
jujur aq cakap..

sbab.. xde mknenye korang nk cmburu ngan aku..
bukan ad istimewa pn aku ni..hihi..
sorry sgt2 k 'awk'..
mungkin sstgh org leh cover muke cmburu..
tp sstngah yg laen, aq rse 'tidak'..
so chill k..
law 'awk' suke..
Go on..
xbaikla law bselisih ngn aku  tp muke msam mencuka..
aq x 'suke'..
aq ske org senyum and gmbire ngn aq..
'awk' faham kn prngai aku mcmne?
so ape2 xpuas ati..bgtaw aq direct..aq xske org smpan dndam ngn aq.
aq jenis yg good listener..
hahahahaha..
puji diri sndri lak..
so crita la dgn  aku..

arini gak..aq dh luahkan sgala ape yg aq pndam slama ni..:)
'AKU' dh bgtaw 'DIA'..
so segala ape yg aku buat 2..
aq  just utk nk ceriakn dia and also nak buat dia tsenyum..
aq nk kasi smangat kat dia..
aq bgtaw dy yg 'ada lagi org yg ambik berat tentang 'dia'..'
aq xsuke tgk 'dia' diam memanjang..
aq suke tgk 'dia' snyum..bler 'dia' snyum..
sgala msalah dan penat aku terbang..
'dia' xmcm org laen..'dia' sgt berbeza..
'dia' fokus dgn stiap ape yg aku katakn..
bler aq ckp je..'dia' xpnah bantah..
he is a good listener actually..
Xslahkan pada hari psahabatan ini aku bt 'dia' trsenyum..

'senyuman' yg xpnah aku perasan selama ni..:')
Semoga setiap hari menjadi hari persahabatan kita k..