Sunday, January 15, 2012

Waktu kecik2 dulu dalam lingkungan umur 4tahun hingga la umur  8tahun, aku minat gila makan karipap.. Tapi aku just makan yang 'ropol2' tu je la.. Tak tahu la nak panggil ape.. Ala.. yang bahagian rangup2 tu.. Korang tengok je gambar bawah ni.. mesti korang faham..huhu

Hiasan si mata-mata



Aku tak suka sangat makan inti karipap.. sebab... sebab... err.. entah la.. tak tahu la.. yang penting aku memang tak suka la makan inti karipap.. Aku makan yang ropol2 tu je and yang inti karipap tu biasanya aku kasi mak aku makan.. mak aku la untung.. tak payah beli karipap banyak2.. jimat.. huhu

Bila aku dah berumur 9tahun.. aku dah start dah menghargai inti karipap yang aku makan.. Tapi.. aku just makan inti kentang dan keledek je la.. Aku dah try dah makan karipap yang inti sardin.. Tapi kureng minat la..  Tapi dah kalau memang dah tak ada karipap yang inti keledek dan kentang, aku bedal je inti sardin.. yang penting namanya Karipap..

Siapa ada resepi macamner nak buat karipap macam gambar kat atas tu..? aku suke tau karipap macam tu..:)

0 bintang yang bersinar: